Menu

Türk Halk Edebiyatı

Türk Halk Edebiyatı Sertifika Programı kapsamında; halk hikayeleri, halk masalları, Türk halk şiiri konularında bilgiler aktarılarak, katılımcıların mevcut bilgilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Türk Halk Edebiyatı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler internet ortamında sunulan uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve öğrenme malzemelerinden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 400 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 200 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Türk Halk Edebiyatı e-Sertifika Programına herkes katılabilir.

Değerlendirme

Türk Halk Edebiyatı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Halk Edebiyatı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Türk Halk Edebiyatı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Bakım Elemanı Eğitimi
Bakım Elemanı Eğitimi

Bakım Elemanı Eğitimi e-Sertifika Programı, bakım elemanı yetiştirme ve geliştirme konusunda derinlemesine bilgi vermeyi ve program sonunda sertifi...

PROTOKOLLÜ PROGRAM
Program Başlığı
İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri
İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri

Anadolu Üniversitesi ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında 9 Ekim 2015 tarihinde İşyerlerinde İşveren veya İşvere...

Program Başlığı
Kabin ve Yolcu Hizmetleri Eğitimi
Kabin ve Yolcu Hizmetleri Eğitimi

Kabin ve Yolcu Hizmetleri Eğitimi e-Sertifika Programında yer ve kabin memuru adaylarının yanı sıra havacılığa ilgi duyanlara, kabin ve yolcu ...

Program Başlığı
Temel Mutfak Kültürü
Temel Mutfak Kültürü

Temel Mutfak Kültürü Sertifika Programı kapsamında; günlük ve profesyonel hayatta mutfak konusunda katılımcıların mev...