Menu

Temel Basın Fotoğrafçılığı

Temel Basın Fotoğrafçılığı e-Sertifika Programı kapsamında; basın fotoğrafçılığı, temel fotoğrafçılık, sayısal fotoğrafa giriş konularında güncel bilgiler aktarılarak, katılımcıların mevcut bilgi ve yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Temel Basın Fotoğrafçılığı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler internet ortamında sunulan uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve öğrenme malzemelerinden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 400 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 200 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Temel Basın Fotoğrafçılığı e-Sertifika Programına herkes başvurabilir.

Değerlendirme

Temel Basın Fotoğrafçılığı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Temel Basın Fotoğrafçılığı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Temel Basın Fotoğrafçılığı

Diğer Programlar

PROTOKOLLÜ PROGRAM
Program Başlığı
İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri
İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri

Anadolu Üniversitesi ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında 9 Ekim 2015 tarihinde İşyerlerinde İşveren veya İşvere...

Program Başlığı
Avrupa Birliği
Avrupa Birliği

Avrupa Birliği e-Sertifika Programı, Avrupa Birliği’nin (AB) temel yapısı ve günümüzdeki konumu, AB kapsamındaki temel ta...

Program Başlığı
Siyaset Bilimi
Siyaset Bilimi

Siyaset Bilimi e-Sertifika Programı, siyaset biliminin temel kavramları ile Türk siyasal hayatı ve kamu yönetimi ile ilgili bilgiler sunm...

Program Başlığı
Temel Mutfak Kültürü
Temel Mutfak Kültürü

Temel Mutfak Kültürü Sertifika Programı kapsamında; günlük ve profesyonel hayatta mutfak konusunda katılımcıların mev...