Menu

Bilgi Sistemi Tasarımı

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programı kapsamında; Sistem Analizi ve Tasarımı, Bilgisayar ve Programlamaya Giriş ve Kullanıcı Deneyimi Tasarımı konularında bilgiler aktarılarak, katılımcıların bilişim alanında mevcut bilgi ve yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 400 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 200 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programına bilgi sistemleri konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes başvurabilir.

Değerlendirme

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Bilgi Sistemi Tasarımı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Pazarlama İletişimi
Pazarlama İletişimi

Pazarlama İletişimi e-Sertifika Programı ile reklamdan halkla ilişkilere, promosyonlardan sosyal medyaya değin kurumların ikna edici tüm ileti...

Program Başlığı
İlmihal Bilgisi
İlmihal Bilgisi

Bu Program, İslâm’ın ana esaslarını, yani tevhid ve şehadet kelimelerinde özetlenen, ayrıca Kur’ân-ı Kerîm ve Ha...

Program Başlığı
Girişimcilik
Girişimcilik

Girişimcilik e-Sertifika Programı kapsamında; işletme yönetimi, iş planı ve girişimcilik ve iş kurma hakkında güncel bilgiler aktarılarak...

Program Başlığı
Temel Mutfak Kültürü
Temel Mutfak Kültürü

Temel Mutfak Kültürü Sertifika Programı kapsamında; günlük ve profesyonel hayatta mutfak konusunda katılımcıların mev...