Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Perakendeciliğe Giriş
Perakendeciliğe Giriş

Perakendeciliğe Giriş Sertifika Programı kapsamında; perakendeciliğe giriş, tüketici davranışları, mağaza atmosferi konularında güncel bi...

Program Başlığı
Ustasından Öğren Sinema Atölyesi e-Sertifika Programı
Ustasından Öğren Sinema Atölyesi e-Sertifika Programı

Programa kayıt yaptıran öğrenciler, video derslerin yanı sıra PDF formatında hazırlanmış ders kitaplarından da yararlanarak sınavlarına hazırl...

Program Başlığı
Arapça II
Arapça II

Bu program, katılımcılara günlük hayatta kullanacakları Arapça kelimeleri, kalıp ve cümleleri tanıtmayı ve dilbilgisi kuralla...

Program Başlığı
Web'de Görsel Tasarım
Web'de Görsel Tasarım

Bu programda katılımcıların görsel Web tasarımı, Web’de grafik tasarımı ve görsel kültür konuları hakkında güncel bi...