Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 250 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Turizmde Satış ve Pazarlama
Turizmde Satış ve Pazarlama

Turizm sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışmak isteyen bireyler için planlanan bu programda, katılımcılara turizm s...

Program Başlığı
Yönetici Asistanlığı
Yönetici Asistanlığı

Yönetici Asistanlığı Programı kapsamında; yönetici asistanlığı, iş ortamında protokol ve davranış kuralları, iş hayatında standartlar kon...

Program Başlığı
Teaching Knowledge Test (TKT)
Teaching Knowledge Test (TKT)

TKT Nedir?

Teaching Knowledge Test (TKT) e-sertifika programı öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının İngilizce ...

Program Başlığı
Introduction to Business Administration
Introduction to Business Administration

This online certificate program is aimed at giving you the basic knowledge about the functions and principles of business management.