Menu

Girişimcilik

Girişimcilik e-Sertifika Programı kapsamında; işletme yönetimi, iş planı ve girişimcilik ve iş kurma hakkında güncel bilgiler aktarılarak, katılımcıların mevcut bilgi ve yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Girişimcilik e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler internet ortamında sunulan uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve öğrenme malzemelerinden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

 

 

Kimler Katılabilir ?

Girişimcilik e-Sertifika Programına kendi işini kurmak isteyen herkes katılabilir. Bu sertifika programında alan sınırlaması yoktur. Başarılı olan herkes Anadolu Üniversitesi onaylı Girişimcilik sertifikası sahibi olabilir.

Değerlendirme

Girişimcilik e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

İletişim Becerileri e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Girişimcilik

Diğer Programlar

Program Başlığı
Web Tasarımının Temelleri
Web Tasarımının Temelleri

Bu programda katılımcıların Web okuryazarlığı, Web ortamlarında telif/etik konuları ve kullanıcı deneyimi tasarımı hakkında güncel bilgiler al...

Program Başlığı
Bahçe Tarımı
Bahçe Tarımı

Bahçe Tarımı e-Sertifika Programı ile toprak ve bitkilerin temel özellikleri, elementleri, sorunların giderilmesi gibi konularda bir bi...

Program Başlığı
World Civilizations and History
World Civilizations and History

The online certificate program is aimed at giving you the basic knowledge about the history of civilizations from the ancient world to the contempo...

Program Başlığı
Türk Mutfağı
Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlik...