Menu

Bilgi Sistemi Tasarımı

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programı kapsamında; Sistem Analizi ve Tasarımı, Bilgisayar ve Programlamaya Giriş ve Kullanıcı Deneyimi Tasarımı konularında bilgiler aktarılarak, katılımcıların bilişim alanında mevcut bilgi ve yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kendilerine gönderilen uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 250 TL’dir. Yurt dışından katılım için kayıt bedeli 250 Euro'dur.

Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 TL'dir. Yurt dışından katılacak adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 Euro'dur.

Kimler Katılabilir ?

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programına en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş herkes başvurabilir. 

Değerlendirme

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Bilgi Sistemi Tasarımı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Bilgi Sistemi Tasarımı

Diğer Programlar

Program Başlığı
İş Yaşamı ve Hukuku
İş Yaşamı ve Hukuku

Rekabet gücü yüksek, ünlü ve büyük işletmelerin tümü kendilerini bu konuma getiren gücün, in...

Program Başlığı
İngilizce A2 Düzeyi
İngilizce A2 Düzeyi

İngilizce Sertifik...

Program Başlığı
Dış Politika ve Diplomasi
Dış Politika ve Diplomasi

Dış Politika ve Diplomasi e-Sertifika Programı kapsamında; uluslararası ilişkilere giriş, dış politika analizi , diplomasi tarihi konular...

Program Başlığı
Temel Mutfak Kültürü
Temel Mutfak Kültürü

Temel Mutfak Kültürü Sertifika Programı kapsamında; günlük ve profesyonel hayatta mutfak konusunda katılımcıların mev...