Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Kültürel Miras Uzmanlığı
Kültürel Miras Uzmanlığı

Kültürel Miras Uzmanlığı e-Sertifika Programı ile turist rehberlerinin ve turist rehberi adaylarının kültürel miras konularında...

Program Başlığı
Introduction to Finance
Introduction to Finance

This online certificate program will provide you with the basic knowledge about key financial terms and approaches related to business functions.&n...

Program Başlığı
Web Tasarımının Temelleri
Web Tasarımının Temelleri

Bu programda katılımcıların Web okuryazarlığı, Web ortamlarında telif/etik konuları ve kullanıcı deneyimi tasarımı hakkında güncel bilgiler al...

Program Başlığı
Siyasal İletişim
Siyasal İletişim

Siyasal İletişim Programı kapsamında; siyaset bilimi, siyasal iletişimi, ikna edici iletişim konularında güncel bilgiler aktarılarak, kat...