Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 250 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Ekoturizm Uzmanlığı
Ekoturizm Uzmanlığı

Bu programda turizm, çevre ve ekoloji alanlarına ilgi duyanlara, turizm coğrafyasının yanı sıra ekoloji ve turizm bilgisinin verilerek doğa ...

Program Başlığı
Sağlık Hizmetleri Yönetimi
Sağlık Hizmetleri Yönetimi

Sağlık Hizmetleri Yönetimi e-Sertifika Programı kapsamında; sağlık kurumları mevzuatı ve sağlık kurumları yönetimi hakkında güncel b...

Program Başlığı
Web Tasarımı için Kodlama
Web Tasarımı için Kodlama

Web Tasarımı için Kodlama e-Sertifika programında katılımcıların Web tabanlı kodlama, internet tabanlı programlama ve Web yayıncılığı h...

Program Başlığı
Kurumsal İletişim
Kurumsal İletişim

Sertifika Programı, kurumsal anlamda ihtiyaç duyulacak temel iletişim becerilerini ve örgütsel davranışları kazandırmayı ama&ccedi...