Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
Yeni Medya ve İletişim
Yeni Medya ve İletişim

Günümüzde iletişim teknolojilerindeki hızlı ilerlemeler yeni iletişim teknolojileri, yeni medya, sosyal medya, dijital iletişim gibi...

Program Başlığı
İngilizce-I Sertifika Programı A1 Düzeyi
İngilizce-I Sertifika Programı A1 Düzeyi

Öğrenme Ortamları

İngilizce-I Sertifika Programında Cambridge Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi&r...

Program Başlığı
Temel İslam Bilimlerine Giriş
Temel İslam Bilimlerine Giriş

Temel İslam Bilimlerine Giriş e-sertifika programı, katılımcılara Kur’an-ı Kerim’in ana konularını, Tefsirde genel yorumlama yönte...

Program Başlığı
Sağlık Hizmetleri Yönetimi
Sağlık Hizmetleri Yönetimi

Sağlık Hizmetleri Yönetimi e-Sertifika Programı kapsamında; sağlık kurumları mevzuatı ve sağlık kurumları yönetimi hakkında güncel b...