Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 250 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
İşletmelerde Bilgi Yönetimi II
İşletmelerde Bilgi Yönetimi II

İşletmelerde Bilgi Yönetimi II e-Sertifika Programı kapsamında; işletme bilgi sistemleri bünyesinde ihtiyaç duyulan veri işleme, v...

Program Başlığı
Arapça II
Arapça II

Bu program, katılımcılara günlük hayatta kullanacakları Arapça kelimeleri, kalıp ve cümleleri tanıtmayı ve dilbilgisi kuralla...

Program Başlığı
Senaryo Yazımı e-Sertifika Programı
Senaryo Yazımı e-Sertifika Programı

Senaryo Yazımı e-Sertifika Programında, başarılı senarist ve yönetmen Burak Aksak, bir film senaryosunun yazım sürecini ve bu sü...

Program Başlığı
Muhasebe ve Finans
Muhasebe ve Finans

Finansal bilgi sistemi ve envanter işlemlerinden, karın belirlenmesinde kullanılan temel yaklaşımlara, finansal tablolar ve analizi ile paranın zam...