Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
İnsan Hakları
İnsan Hakları

İnsan Hakları e-Sertifika Programın amacı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinde çalışanlara insan hakları alanın...

Program Başlığı
Din Bilimlerine Giriş
Din Bilimlerine Giriş

Bu programın amacı, insanlık tarihi kadar eski olan din ve inanç kavramlarını, dinin tarihsel, sosyolojik ve psikolojik boyutlarını, bir baş...

Program Başlığı
Temel İslam Bilimlerine Giriş
Temel İslam Bilimlerine Giriş

Temel İslam Bilimlerine Giriş e-sertifika programı, katılımcılara Kur’an-ı Kerim’in ana konularını, Tefsirde genel yorumlama yönte...

Program Başlığı
Pazarlama İletişimi
Pazarlama İletişimi

Pazarlama İletişimi e-Sertifika Programı ile reklamdan halkla ilişkilere, promosyonlardan sosyal medyaya değin kurumların ikna edici tüm ileti...