Menu

Türk Mutfağı

Dünden bugüne Türk mutfak tarihinin gelişimini ve farklı dönemlerdeki kültürü temel beslenme bilgileriyle birlikte, yöresel mutfaklarımızdan zengin örneklerle tanıtmak amaçlanmaktadır.

Türk Mutfağı e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 550 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 250 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Yemek pişirmeyi seven, ülkemizin zengin yemek kültürünü tarihçesiyle birlikte örneklerle deneyimleyerek öğrenmek isteyen herkese yöneliktir.

Değerlendirme

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Türk Mutfağı e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir

Örnek
Sertifika

Türk Mutfağı

Diğer Programlar

Program Başlığı
İngilizce-II Sertifika Programı A2 Düzeyi
İngilizce-II Sertifika Programı A2 Düzeyi

Öğrenme Ortamları

İngilizce-II Sertifika Programında Cambridge Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi&rsquo...

Program Başlığı
Siyaset Bilimi
Siyaset Bilimi

Siyaset Bilimi e-Sertifika Programı, siyaset biliminin temel kavramları ile Türk siyasal hayatı ve kamu yönetimi ile ilgili bilgiler sunm...

Program Başlığı
Pazarlama İletişimi
Pazarlama İletişimi

Pazarlama İletişimi e-Sertifika Programı ile reklamdan halkla ilişkilere, promosyonlardan sosyal medyaya değin kurumların ikna edici tüm ileti...

Program Başlığı
Temel Muhasebe Bilgisi
Temel Muhasebe Bilgisi

Temel Muhasebe Bilgisi e-Sertifika Programı kapsamında; genel muhasebe, temel bilgi teknolojileri, hukuka giriş konularında güncel bilgiler ak...