Menu

Temel Mutfak Kültürü

Temel Mutfak Kültürü Sertifika Programı kapsamında; günlük ve profesyonel hayatta mutfak konusunda katılımcıların mevcut bilgi ve yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Temel Mutfak Kültürü e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt bedeli 400 TL’dir. Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 200 TL'dir. 

Kimler Katılabilir ?

Temel Mutfak Kültürü e-Sertifika Programına temel mutfak teknikleri konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes başvurabilir.

Değerlendirme

Temel Mutfak Kültürü e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir.

Temel Mutfak Kültürü e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ''Sertifika'' almaya hak kazanacaklardır. Öğrenciler başarısız oldukları dersleri izleyen sertifika döneminde kayıt yenileme yaptırarak tamamlayabilecektir.

Örnek
Sertifika

Temel Mutfak Kültürü

Diğer Programlar

Program Başlığı
Din Bilimlerine Giriş
Din Bilimlerine Giriş

Bu programın amacı, insanlık tarihi kadar eski olan din ve inanç kavramlarını, dinin tarihsel, sosyolojik ve psikolojik boyutlarını, bir baş...

Program Başlığı
ÇEVFOR-Yeminli Çevirmenlikte Uygulamalı Formasyon
ÇEVFOR-Yeminli Çevirmenlikte Uygulamalı Formasyon

Anadolu Üniversitesi ile Turçef Yeminli Çevirmenlik Federasyonu arasında 12 Ekim 2018 tarihinde anlaşma sağlanarak ÇEVFOR...

Program Başlığı
Bakım Elemanı Eğitimi
Bakım Elemanı Eğitimi

Bakım Elemanı Eğitimi e-Sertifika Programı, bakım elemanı yetiştirme ve geliştirme konusunda derinlemesine bilgi vermeyi ve program sonunda sertifi...

Program Başlığı
Pazarlama
Pazarlama

Günümüz koşullarında rekabet ortamında ayakta kalabilmek için pazarlama konusunda yetenekli ve bilgili yöneticilere ihti...